10 فیلم برتر هندی در سال 2016

سال 2016 برای سینمای هند سال چندان خوبی نبود. زیرا سینمای هند فیلمهای چندان تأثیرگذاری تولید نکرد. تنها تغییر موجود تغییر در نقش و تصویر زنان بود. تا پیشازاین تصویر خوبی از زنان ارائه نمیشد، اما در سال 2016 آزادی زنان بیشتر نمایش داده شد و زنان قدرتمندتری را نشان دادند. در اینجا 10 فیلم برتر هندی که از 100 فیلم تولیدشده دیگر برتر بودند را به شما معرفی میکنیم.
فیلم افتخاری: انتظار (WAITING)، کارگردان: آنو مینون
این فیلم داستان مصیبت دیدن و ناراحتی را نشان میدهد. زیرا با گذر زمان ناراحتی و درد و رنج کاملاً از بین نمیرود. ترس همراه با درد و ناراحتی آن را دو برابر میکند. ترس و نگرانی از اتفاق بعدی نیز شرایط را بیشازپیش بدتر میکند. این فیلم یکی از آن فیلمهایی است که باید دیده شود.
10. فوبیا (PHOBIA)، کارگردان: پاوان کریپلانی
این فیلم یک فیلم زیبا با نقشآفرینی رادیکا آپت، پارانویای انسانی را نشان میدهد و جنون و عقلانیت، واقعیت و توهم را درهم میآمیزد. فوبیا یک تریلر روانشناسانه است که در یک مکان رخ داده و حوادث ماورایی را نشان میدهد. این فیلم از آن دست تریلرهایی است که به تمام سؤالات شما پاسخ نمیدهد.
9. اودتا پنجاب (UDTA PUNJAB)، کارگردان: آبیشک چاوبی
این فیلم نمونه یک کار موفق در زمان درست است. این فیلم در پنجاب روی میدهد، در جایی که به نظر نمیرسد مردمش از نعشگی مواد مخدر بتوانند روی پای خود بایستند. در این مکان تعداد افرادی که در فروشگاهها کار میکنند تا ستارگانی که زندگی بیهدف دارند روزبهروز در حال افزایش است. مضمون این فیلم درباره ایالتی است که جوانان آن زندگی خود را تباه میکنند اما در لفافه به نابود شدن زندگی مردمان یک سرزمین اشاره دارد. کارگردان شخصیتهایی را نشان میدهد که برخی مواد مخدر تولید میکنند و برخی در آن غرق شدهاند.
8. زندگی عزیز (DEAR ZINDAGI)، کارگردان: گوری شیند
اگرچه این فیلم از فیلم قبلی گوری شیند به نام “انگلیسی مینگلیسی” ضعیفتر است اما نباید نادیده گرفته شود. این فیلم داستان عاشقانه شاهرخ خان و آلیا بات را روایت میکند. این فیلم نشان میدهد که ما چگونه با پذیرفتن نقشهای مختلف هویتمان را زیرسوال بردهایم. اینکه چگونه در مسائل ناچیز سو تفاهم ایجاد میکنیم و با شک و ظنین به شانسها و فرصتهای خود پشت پا میزنیم.
7. نیرجا (NEERJA)، کارگردان: رام مدوانی
ترس و شجاعت دو حس درهم آمیخته شده هستند. نیرجا نشان میدهد که هیچ آموزشی شجاعت را به ما نمیآموزد. برای شجاعت باید در لحظه آن را نشان دهید. باوجوداینکه این فیلم کمی ملودراماتیک است اما این احساسات واقعی به نظر میرسند. این فیلم با وجود درخشش ستارگان و تیم درست فیلم خوبی از آب درآمد. نیرجا چهره بسیار خوبی از شجاعت نشان میدهد. در این فیلم میبینیم که یک دختر 23 ساله در برخورد با خشم و اسلحه تروریستهای فلسطینی چگونه جان 300 نفر را نجات میدهد.
6. در دام افتاده (TRAPPED)، کارگردان: ویکرامادیتیا موتوان
در این فیلم میبینیم که نجات و بقا نه در دل جنگل و دریا، یا کمد اتاق، بلکه در شهر شلوغی مانند بمبئی رخ میدهد. این فیلم درباره زندگی شخصیت اصلی داستان است که بدون مشاوره تصمیم میگیرد یک آپارتمان بخرد اما به عواقب روحی، فیزیکی و احساسی آن توجه نمیکند. لحظات مختلف فیلم مانند هذیان راجکومار روا و بازی خیرهکننده او از عوامل موفقیت این فیلم است. این فیلم تنها در مدت 4 هفته فیلمبرداری شده است. این فیلم یک فیلم بسیار زیباست که به زیبایی فضای فیلمهای هندی را نمایش میدهد.
5. صورتی (PINK) کارگردان: آنیرودها روی چاودری
این فیلم در ناخودآگاه تأثیر عجیبی ایجاد میکند. این فیلم میتواند ذهنیت افرادی را که درباره زنان قضاوتهای نادرستی دارند را تغییر دهد. میتوان این فیلم را درس اخلاق نامگذاری کرد. درسی که باید خوب آموخت و یا حداقل خوب به آن گوش کرد.
4. دانگال (DANGAL) کارگردان: نیتش تیواری
این فیلم درباره موضوعات مختلفی است: رؤیاهای محقق نشده، جامعه مردسالار، اسارت زنان، کشمکش و خانواده. این فیلم به شما نشان میدهد که یک نبرد چگونه شکل میگیرد. چگونه قربانی دادن، رنج کشیدن و تلاش و کوشش از شما یک قهرمان میسازد، حتی زمانی که کسی در کنارتان نباشد. این فیلم یک درامای ورزشی قدرتمند است که کلیشههای موجود را از میان برمیدارد.
3. آلیگار (ALIGARH) کارگردان: هنسل متا
در این فیلم دکتر سیراس میگوید که نسل جدید میخواهد همهچیز را برچسبگذاری کند. در این فیلم یاد میگیریم که نباید با قضاوتهای خود همهچیز را دستهبندی کنیم. این فیلم به افرادی اشاره میکند که برای دنبال کردن خواستههای جامعه و افراد دیگر روح خود را قربانی کردهاند.
2. رامان راگاو 2 (RAMAN RAGHAV 2.0) کارگردان: آنوراگ کاشیاپ
در این فیلم شاهد از بین بردن دشمنان و قتل و غارت هستیم. اما هدف از نشان دادن آنها این است که ببینیم مغز انسان تنها خشونت و اغتشاش را میبیند. کارگردان با این کار به ذهن شما تلنگری وارد میکند. این فیلم رذالت و بدیها را مقابل چشمانتان میآورد تا با دیدن آنها به خود بیایید.
1. کاپور و پسران (KAPOOR & SONS) کارگردان: شاکون باترا
یک درام خانوادگی درباره عشق، محبت، سرنوشت و شانس، که به دلیل اجرای خوب بازیگران تصور میکنید که خودتان این احساسات را تجربه کردهاید. زیرا بازیگران از نقشهای تبلیغاتی و گیشهای فاصله گرفته و بازی خوبی ارائه میدهند. این فیلم بسیار خوب از آب درآمده و از فیلمهای ضعیف کاملاً فاصله دارد.
دیدگاهها