بایدها و نبایدهای یک بازاریاب موفق

تبلیغات و بازاریابی نسبت به گذشته تغییرات اساسی داشته است. امروزه نه تنها از بیلیبوردهای تبلیغاتی استفاده می کنیم بلکه دنیای رسانه های اجتماعی و دیجیتال هم در اختیارمان قرار دارند. شبکه های اجتماعی یکی از بهترین روش های تبلیغاتی هستند. زیرا بیش از 70% کاربران اینترنت بالای 18 سال از فیسبوک استفاده می کنند، ایینستاگرام ماهانه بیش از 500 میلیون کاربر فعال دارد، و توییتر هم جایی است که می توانید به  صورت بین المللی تبلیغ کنید. این شبکه ها جمعیتی معادل 4 برابر جمعیت آمریکا را دارا هستند. ما نمی خواهیم که بگوییم مقاله مان تمام استراتژی های بازاریابی را دراختیارتان قرار می دهد. اولین باید این مقاله این است که شما باید در شبکه های اجتماعی بازاریابی کنید. حالا چگونه می توانید در این شبکه ها موفق باشید؟

مطالب بی نظیر و خلاقانه ارائه دهید.

به اشتراک گذاری مطالب وبلاگ فایده ای ندارد. زیرا لینک آن باعث می شود که آن مطلب در صفحه آخرین مطالب به اشتراک گذاشته کاربران قرار نگرفته و کسی متوجه آن نخواهد شد. بنابراین سعی کنید تا جای ممکن مطالب و تصاویر بی نظیر پست کنید. از آنجاییکه تصاویر بیشتر توجه افراد را به خود جلب می کند بنابراین تاثیر آن بیشتر است. این توضیح به این معنا نیست که نباید متن بگذارید و یا متن مطالب قبل را کپی نکنید. اما زیاد از حد مطالب تکراری استفاده نکنید. می توانید از مطالب وبلاگ تان استفاده کنید اما فراموش نکنید که برای جلب نظر کاربران باید مطلبی بگذارید که ترکیبی از مطالب آموزشی و اجتماعی باشد.

مطالب شما باید نه تنها جالب باشد بلکه مرتبط هم باشد. اما چگونه باید مطمئن شوید که هردوی این ویژگی ها را داراست؟ یک راه برای مطمئن شدن این است که مطالبی بگذارید که درباره اتفاقات و وقایع روزانه و یا تعطیلات باشد. تحت تاثیر قرار دادن مخاطب و برانگیختن عواطف و احساسات وی هیچ اشکالی ندارد. شبکه اجتماعی جاییست که مخاطب دوست دارد توسط آن هیجان زده شود. یکی از برنامه هایی که در قرار دادن مطالب به روز و جذاب به شما کمک می کند، استفاده از PromoRepublic است. این برنامه یک تقویم از وقایع اجتماعیست که به شما اجازه می دهد مطالب مربوط به خود را بردارید. این برنامه به شما کمک می کند که با یک کلیک مطالب جالبی پست کنید.

مخاطبان خود را بشناسید

شما باید مخاطبان خود را بشناسید، چه کارتان گذاشتن پست در شبکه های اجتماعی و وبلاگ باشد، و یا طراحی تبلیغات. بهرحال باید با کمک ابزارهای ارزیابی  و بررسی دقیق نظر کاربران، خواسته آن ها را بشناسید. Facebook Insights به شما کمک می کند که بدون نیاز به هیچ ابزار تحلیل گر دیگری، مخاطبان خود را بشناسید. Facebook Ads Manager به شما کمک م کند که مشتری های واقعی خود را بشناسید، زیرا مسلما هرکس که تصویر شما را لایک می کند مشتری تان نیست. Twitter Ads به اندازه Facebook Ads کارایی ندارد اما حداقل به شما کمک می کند که مخطب های خود را براساس جنسیت، واژه های جستجوشده، علایق، منطقه جغرافیایی و چیزهای دیگر، بشناسید. زمانی که ان ها را شناختید ببینید که چه چیزهای را دنبال می کنند، چه کسانی را دوست دارند، و با موضوعاتی بیشتر سروکار دارند. این کار زمان می برد اما ارزشش را دارد.

بایدهای دیگر

  • از مطالب متنوعی استفاده کنید: متن های مختلف، تصاویر، انیمیشن ها، و غیره. بااین کار مخاطبان مختلفی را به خود جلب می کنید.
  • فرایند به اشتراک گذاری مطالب را تا جای ممکن راحت و آسان کنید.
  • اطمینان حاصل کنید که مطالب تان باکیفیت هستند و از گذاشتن مطالب بی ربط خودداری کنید.
  • با طرفداران و کاربران خود ارتباط برقرار کنید.

این کار را بیش از حد انجام ندهید

نباید بیش از حد پست بگذارید. به طور کلی، 5 تا 7 توییت در روز، 2 تا 3 پست در اینستاگرام، و 2 تا 3 پست در فیسبوک، اگر زیاد نباشد کم هم نیست. بررسی های شما باید نشان دهد که کاربران تان در چه زمان هایی آنلاین هستند و در همان زمان پست بگذارید. همان پستی که در اینستاگرام گذاشته اید، همان لحظه در فیسبوک و شبکه های دیگر نگذارید. اگر کاربران تصور کنند که مطالب شبکه های شما یکسان است، ممکن است یکی را دنبال نکنند و یا حتی دیگر شما را دنبال نکنند.همچنین با لایک کردن تمام پست ها و عکس های طرفداران و کاربران خود آن ها را اذیت نکنید. تعادل را رعایت کنید و آزاردهنده نباشید.

فعالیت خود را متوقف نکنید

از آنجاییکه “از دل برود همان که از دیده برفت”، نذاشتن پست باعث می شود که دیگران فراموش تان کنند. پس اگر شبکه ای ایجاد کرده و بعد آن را به حال خود رها کنید، شانس ارتباط با مخاطبان عظیمی را از دست داده اید. بدون شک این کار نتیجه عکس داشته و به شکست تان منجر می شود. پس همان کاری را که در واقعیت انجام می دهید انجام داده و ارتباط برقرار کنید.

نبایدهای دیگر

  • مطالب دیگر را مستقیما کپی نکنید. بااین کار اعتبار خود را کاملا زیر سوال می برید.
  • کیفیت را فدای کمیت نکنید. مطالب بیشتر به معنای مخاطب بیشتر نیست.
  • مطالب تکراری را به خورد مخاطبان خود ندهید. زمانی که یک داستان قبلا تکرار شده، دیگر چه کسی به آن نیاز دارد؟

بازاریابی موفق در شبکه های اجتماعی به معنای تبدیل شدن به یک بازاریاب موفق است. باور نمی کنید؟ شرکت و مارک های تجاری فعال در فیسبوک، اینستاگرام و توییتر را بررسی کنید و بعد بگویید که شبکه های اجتماعی تاثیرگذارترین روش بازاریابی نیستند.

                               

دیدگاه‌ها

بستن فرم