8 غذای آمریکایی که آن چیزی نیستند که فکر می‌کنید

غذای تقلبی یک صنعت سالانه 50 میلیارد دلاری است و شما احتمالا برخی از چیزهایی که در ظاهر فکر می کنید را نمی خورید، از گوشت گاو کوبه گرفته تا پنیر پارمزان؛ رستوران‌ها و فروشگاه‌های مواد غذایی، غذاهای بسته بندی شده ای دارند که کاملا آن چیزی نیستند که به نظر می‌رسند. سازندگان مواد غذایی و خرده فروشان با کم فروشی و کم کردن قیمت ها می‌تواند منجر به تغذیه مصرف کنندگان مواد غذایی با کیفیت کمتر و بازاریابی غیر صادقانه شوند. حالا در دنیای مواد غذایی، شفافیت از اهمیت بیشتری نسبت به قبل برخوردار است. مصرف کنندگان می‌خواهند بدانند که دقیقا چه چیزی را می‌خوردند و به اینکه فریب بخورند روی خوشی نشان نمی دهند.

در اینجا هشت غذا معرفی می شود که آن چیزی نیستند که در موردشان فکر می کنید.

1. واسابی (ترب کوهی سبز ژاپنی)

بنا بر گزارش واشینگتن پست در حدود 99 درصد از همه واسابی که در ایالات متحده به فروش می رسند بی کیفیت و تقلبی هستند. اکثریت واسابی مصرفی در آمریکا ترکیبی از ترب کوهی، خردل داغ و افزودنی های خوراکی سبز رنگ است.
واسابی واقعی به سختی به عمل می آید و نسبتا گران است و هزینه ای معادل 160 دلار به ازای هر کیلوگرم در عمده فروشی ها را در بر دارد. اگر شما یک واسابی واقعی را بخورید، طعم ساقه گیاه را حس می کنید که رنده شده و با سس تندی آغشته شده است. بنا بر اظهارات گفته شده این غذا طعم عجیبی دارد، اما باید فورا خورده شود چرا که در عرض 15 دقیقه واسابی های در هم طنیده شده طعم خود را از دست می‌دهند.​

2. خرچنگ دریایی

بنا بر گزارشات مخابره شده بیش از یک سوم از رستوران‌ها که خرچنگ قرمز را در منوی خود دارند، برای ارزان تر کردن قیمت ظرف های غذایی موارد دیگر را جایگزین چرچنگ دریایی کرده اند. در سال 2016، سازمان بهداشت آمریکا به گرفتن تست DNA از خرچنگ در 28 رستوران‌ از اقصی نقاط کشور مبادرت نمود که سی و پنج درصد از این نمونه‌ها حاوی غذاهای دریایی ارزان‌تر ، مانند خوراک ماهی نرم باله اروپایی ومیگوی لانگوستینو بودند. در حالی که لانگوستینو به معنی “خرچنگ دریایی کوچک” در اسپانیا است و در دسته سخت پوستان بیشتر شبیه به یک خرچنگ گوشه گیر است و از قیمت کمتری نسبت به خرچنگ آمریکایی برخوردار است.

3. گوشت گاو کوبه

در حالی که ادعا می شود که در سراسر ایالات متحده در منوی رستوران‌ها اقلامی مانند کیک پنیر صنعتی”همبرگر کوبه” و گرانتر از آن “استیک گوشت گاو کوبه” عرضه شوند، اکثر این ادعاها و اقلام بی کیفیت و تقلبی هستند. تنها هشت رستوران در کل ایالات متحده گوشت گاو کوبه را واقعی عرضه می نمایند. از آنجایی که قیمت گوشت گاو کوبه بیش از 20 دلار به ازای یک اونس است، اگر چیزی خریدید که ظاهرا از گوشت گاو کوبه است ولی تا این حد گران نیست، احتمالا فریب خورده اید!

4. پنیر پارمزان

در ماه فوریه، آزمایش بلومبرگ نیوز از فروشگاه های عرضه پنیر رنده ای سلوبزی، نشان می‌دهد که همه این پنیرها را به نام پنیر پارمزان رنده ای 100% عرضه می کنند و آزمایش های حاکی از وجود ماده افزودنی ضد تجمع ساخته شده از خمیر چوب در آن بوده است. با وجود اینکه سلولز یک افزودنی بی خطر است، طبق نظر کارشناس پنیر “دین سامر” سطح سلولز 2٪ تا 4٪، سطحی قابل قبول است. سازندگان پنیر اغلب در سطوح بالاتر در تولید پنیر از خمیر چوب به دلیل ارزان تر بودن نسبت به پارمزان خالص استفاده می کنند.

5. ماهی سرخو

به گفته یک کارشناس درگیر در فرایند تست دی.ان.ای، 9 درصد مواقعی که شما ماهی ای به نام سرخو سفارش می دهید، در واقع ماهی دیگری میل می‌کنید! یک قاعده کلی: اگر آن یک ماهی گران است و آن را بطور کامل در دسترس ندارید، فرصتی برای شبیه سازی و تقلب است و در چنین مواقعی تشخیص ماهی پرورشی و آزاد سخت است.

6. قارچ خوراکی دنبلان

قارچ دنبلان کوهی واقعی متداول، پر طرفدار، باارزش و بسیار نادر است. اگر این قارچها را در مقابل چشمان شما پاک نکنند قارچ خوراکی دنبلان مقابل شما احتمالا یک ترکیب شیمیایی است! مخصوصا اگر تحت عنوان قارچ خوراکی دنبال چرب عرضه می شود.

7. روغن زیتون

انواع تقلبی روغن های زیتون بسیار مرسوم هستند، خرده فروشان آن را با دانه های روغنی دیگر، از جمله روغن سویا، روغن بادام زمینی، و گل آفتابگردان و دانه های روغنی تلفیق می کنند. مصرف روغن های زیتون تقلبی می تواند پیامدهای جدی برای سلامتی در پی داشته باشد، مانند یک پرونده مربوط به سال 1981 در اسپانیا که اشاره به مصرف روغن زیتون توسط 20000 نفر از مردم دارد که بجای روغن زیتون در واقع روغن کلزا بود که حاوی آنیلین سمی است.

8. عسل

بیش از از 75 درصد از عسل فروخته شده در ایالات متحده از طریق خواربار، حاوی مواد تشکیل دهنده دیگر بجز عسل خالص است، بنا بر گزارشات سازمان سلامت غذایی، عسل با شربت ذرت یا فروکتوز غنی شده است تا هزینه های تولید آن کاهش یابد.
علاوه بر این، برخی خرده فروشان برخی عسل های نامرغوب را با مارک جعلی و با قیمت بالا می فروشند، مثل عسل مانوکا که قیمت را بتوانند افزایش دهند.

                               

دیدگاه‌ها

بستن فرم