بهترین فیلمهای مخصوص کریسمس که باید تماشا کنید و لذت ببرید
اکثر ما وقتی به بهترین فیلمهای مخصوص کریسمس فکر میکنیم به فیلمهای معروفی مانند “تنها در خانه” (Home Alone) (به کارگردانی “کریس کلمبوس” (Chris Columbus)، 1990-1992) یا “الف” (Elf) (به کارگردانی “جان فاورو” (Jon Favreau)، 2003) یا هر فیلم دیگری که به شکلی از سرود کریسمس “چارلز دیکنز” (Charles Dickens) 1843 اقتباس شده باشد، میاندیشیم و یا یاد فیلمهای موزیکالی مانند “ماپتها” (Muppets) میافتیم. اما آیا تا حالا به گزینههای جایگزین این فیلمها فکر کردهاید؟ فیلمهای زیادی وجود دارند که برای پر کردن اوقات فراغت در طول جشن کریسمس عالی هستند که در میان آنها از فیلمهای داستانی گرفته تا فیلمهای عشقی و خانوادگی دیده میشود. اگر ما دوست داریم تعطیلاتمان را با احساسات گرم و سالم دوستی و همنشینی با اعضای خانواده گره بزنیم. اینها همان احساساتی است که حال و هوای بهترین فیلمهای مخصوص کریسمس را زیبا و متفاوت میکنند.
در ادامه 10 فیلم از بهترین فیلمهای مخصوص کریسمس را معرفی میکنیم که داستان آنها حداقل تا حدی در ایام کریسمس اتفاق میافتد. برخی از این فیلمها تاریک و مبهم و پرتنش و برخی دیگر خندهدار، گرمابخش و جادویی هستند. در واقع هیچ قانون مشخصی برای فیلمهای کریسمس وجود ندارد و ممکن است آنها در هر دستهای قرار بگیرند. در اصل همین مورد، این فیلمها را عالی و بینظیر میکند. شما میتوانید این فیلمها را در هر زمانی در طول سال مشاهده کنید، زیرا این فیلمها برای کریسمس ساخته نشدهاند. اما آنها برای وقتهایی مناسب هستند که به دنبال یک چیز متفاوت هستید. پس بیایید با هم به بهترین فیلمهای مخصوص کریسمس بیاندازیم. با پروشات همراه باشید.
10. “اگه میتونی منو بگیر” (CATCH ME IF YOU CAN) – 2002

وقتی به بهترین فیلمهای مخصوص کریسمس ساخته “استیون اسپیلبرگ” (Steven Spielberg) فکر میکنیم، فیلم بیوگرافی جنایی او اولین چیزی نیست که به ذهن خطور میکند. گفته میشود فیلم “اگه میتونی منو بگیر” بعد از دو دهه توسعه نهایتاً در 25ام دسامبر 2002 منتشر شد. این فیلم براساس رمانی از “فرانک ابگنیل جونیور” (Frank Abagnale Jr.) که شبیه به زندگینامه خود او است و در سال 1980 نوشته شده، ساخته شده است. در این فیلم زندگی “فرانک” جوان به عنوان یک کلاهبردار با بازی “لئوناردو دیکاپریو” (Leonardo DiCaprio) به تصویر کشیده میشود. “فرانک” پس از فرار از خانه در نوجوانی به کلاهبرداری روی میآورد، کاری که خیلی زود به شغل تمام وقت او تبدیل میشود. زیرا او در این فیلم خود را به عنوان خلبان خطوط هوایی و مامور مخفی جا میزند. اما به ناگاه “کارل هانرتی” (Carl Hanratty) مامور افبیآی (با بازی “تام هنکس” (Tom Hanks)) در میدان مین به هویت جعلی “فرانک” پی میبرد و همان طور که حدس میزنید، این اتفاق به قیمت دستگیری او تمام میشود.
قطعاً هیچ کدام از چیزهایی که تا اینجا گفتیم ربطی به کریسمس ندارند؛ اما همگام شدن با “اسپیلبرگ” در خلال داستان زندگی “فرانک”، مانند هم مسیر شدن با جشن کریسمس است. زیرا صحنه آغازین فیلم “اگه میتونی منو بگیر” در یک شب کریسمسی بارانی در سال 1969 میگذرد، پس از آن شاهد فلاشبک فیلم به صحنه خانواده شاد او در جشن کریسمس 1964 هستیم و در نهایت “فرانک” در 24 دسامبر 1967 دستگیر میشود. “فرانک” هر ساله در شب کریسمس با یک تماس تلفنی مامور “هانرتی” را دست میاندازد؛ تا اینکه این دو در نهایت رابطهای پدر و پسری (در واقع هانرتی جایگاه پدر گمشده “فرانک” را برای او پر میکند) با هم برقرار میکنند، رابطهای که گرمای حال و هوای خاص دورهمیهای جشن کریسمس را با خود به همراه دارد. در این فیلم کریسمس یک مضمون اصلی است که باعث انسجام طرح فیلم “اگه میتونی منو بگیر” شده و تداعیبخش آهنگ “نت کینگ کول” (Nat King Cole) میشود که به زیبایی از بلوطهای برشته شده روی آتش میخواند.
همچنین بخوانید: جشنواره بینالمللی فیلم گوای هند در سال 2021 و بهترین فیلمهای آن
9. “زنان کوچک” (LITTLE WOMEN) – 2019

داستان فیلم زنان کوچک نیز مانند فیلم “اگه میتونی بگیر” در کریسمسهای متعدد و با دنبال کردن زندگی خانواده “مارچ” (March) در اواخر قرن نوزدهم میگذرد. هر چند بارها از رمان بالغ “لوییزا می الکات” (Louisa May Alcott) (1868) برای ساخت فیلمهای مختلف اقتباس شده است، اما ما قصد داریم به جدیدترین نسخه این فیلمها بپردازیم که توانسته جایزه اسکار را از آن خود کند. فیلم “زنان کوچک” به کارگردانی “گرتا گرویگ” (Greta Gerwig) یادآور گرما و صمیمیت کریسمس کلاسیک ویکتوریایی است. کلبههای زیبای روستایی، آتش بازیهای روباز و فضای صمیمی و بیغل و غش خانواده، جایگزینی مناسب برای کلیشههای رایج فیلمهای کریسمسی است. بازیگرانی چون “سورشا رونان” (Saoirse Ronan)، “اما واتسون” (Emma Watson)، “فلورنس پیو” (Florence Pugh)، “الیزا اسکانلن” (Eliza Scanlen) و “لورا درن” (Laura Dern ) در این فیلم نقشآفرینی میکنند. خواهران “مارچ” که پدرشان درگیر جنگ داخلی آمریکاست، پیوند نزدیکی با هم برقرار میکنند. اما این چهار خواهر کاملاً متفاوت (در قالب شخصیتهای پسر بچه، هنرمند و دختر احساساتی) علیرغم مشاجرات و حسادت دوران نوجوانی میتوانند انسجام و همبستگی خود را حفظ کنند و سختیهای آن روزها پایهای باعث اتحاد بیشتر آنها میشود.
در طول داستان همیشه کریسمس زمانی برای بخشش، شفا و جبران مافات برای خانواده “مارچ” است. زیرا پدر آنها در کریسمس به خانه برمیگردد، در کریسمس از بیماری شفا مییابد و در کریسمس آنها تصمیم میگیرند وسایل عید خود را به افراد بیبضاعت هدیه دهند. فیلم “زنان کوچک” نمونهای بیعیب و نقص از یک کریسمس خوب و قدیمی است، که قبل از اختراع تلویزیون گرمابخش جشن کریسمس خانوادهها بوده است. دقیقاً به همین دلیل امروزه ما درخشش گرمای نوستالژی قدیم را بر روی صفحه نمایش میجوییم، جایی که “گرویگ” به گونهای شخصیتها را ساخته و پرداخته کرده که گویی بخشی از خانواده ما هستند. به همین دلیل یکی از بهترین فیلمهای مخصوص کریسمس محسوب میشود.
8. ” 12 میمون” (12 MONKEYS) – 1995

بیایید کمی از فضای نورانی و پر احساس فیلم “زنان کوچک” دور شویم و به تریلر علمی تخیلی” 12 میمون” با بازی “بروس ویلیس” (Bruce Willis) بپردازیم. ما قبلاً هم او را در فیلم شبه کلاسیک “جان سخت” (Die Hard) (به کارگردانی “جان مکتیرنان” (John McTiernan)، 1988) دیدهایم، اما این فیلم جذابتر است. فیلم” 12 میمون” به کارگردانی “تری گیلیام” دیوانه (Terry Gilliam) یک ماجراجویی آخرالزمانی سفر در زمان است که در آن یک زندانی با نام “جیمز کول” (James Cole) (با بازی “ویلیس”) به دهه 1990 برمیگردد. جایی همین اطراف که گمان میرود طاعون کشندهای قرار است در تمام جهان پخش شود. در اینجا همه چیز به “جیمز” بستگی دارد، زیرا او باید اطلاعات بیشتری جمعآوری کرده و بشریت را نجات دهد. کافی است فقط بگوییم که او دقیقاً طبق برنامه پیش نمیرود.
فیلم” 12 میمون” کاملاً با حال و هوای فعلی جهان سازگار است. بینندگان در طول کریسمس قرنطینه شده 2020 (فیلمی درباره همهگیری که در کریسمس اتفاق میافتد … قطعاً هیچ چیزی به اندازه آن با حال و هوای امروز جهان همخوانی ندارد) با این فیلم واقعاً احساس همدردی کردند. اما چون کریسمس امسال هم هنوز همهگیری پایان نیافته، باز بینندگان میتوانند با دیدن این فیلم همذاتپنداری کنند. فیلم” 12 میمون” نه تنها یک شاهکار معمایی است، بلکه “گیلیام” با استفاده از پس زمینه جشن توانسته، بیشتر در خط داستانی تاریک و غمگین فیلم اغراق کند. تنهای متضادی مانند شادی تعطیلات در مقابل یک ویروس کشنده، باعث ایجاد تغییری جدید در روال «فیلمهای کریسمسی» میشود. هر چند صحنه فرودگاه در این فیلم هیچ تشابهی با فیلم “در واقع عشق” (Love Actually) (به کارگردانی “ریچارد کرتیس” (Richard Curtis)، 2003) ندارد و به جای دیدارهای رمانتیک شما را به دیدن یک تیراندازی خونین دعوت میکند و باعث تقویت روحیه شما هم نمیشود. اما قطعاً جایگزینی سرسخت برای فیلمهای کلیشهای کریسمس است و باید در لیست بهترین فیلمهای مخصوص کریسمس جای بگیرد.
7. “کارول” (CAROL) – 2015

در مورد درام عاشقانه “تاد هینز” (Todd Haynes) با نام “کارول” اختلاف نظر وجود دارد. این فیلم از نامزدی بهترین فیلم و بهترین کارگردانی جایزه اسکار حذف شد و برخی از صحنههای آن توسط ABC و Delta Air Lines حذف شدند. اقدامی که بسیاری آن را در رسانههای اجتماعی واپسگرایانه خوانده و مورد انتقاد قرار دادند. “کارول” یک فیلم به شدت تحسین شده دگرباش است که توسط دو بازیگر زن توانا به نامهای “رونی مارا” (Rooney Mara) و “کیت بلانشت” (Cate Blanchett) رهبری میشود، بنابراین این حذفیات زیاد به جا نبوده است. با این وجود باز “کارول” یک اثر هنری بسیار خوب است. داستان “کارول” براساس رمان عاشقانه “قیمت نمک” (The Price of Salt) نوشته “پاتریشا هایاسمیت” (Patricia Highsmith) ساخته شده و در سال 1952 در دوران تعطیلات پس از جنگ و در یک فضای صمیمی میگذرد.
این فیلم 16 میلیمتری که براساس فضای احساسی کریسمس فیلمبرداری شده است، درباره دو زن است که در یک فروشگاه بزرگ در منهتن چشم در چشم هم شده و در نهایت عاشق یکدیگر میشوند. آنها با هم درخت کریسمس میخرند و عکس میگیرند، اما شوهر “کارول” (با بازی “کایل چندلر” (Kyle Chandler)) به رابطه آنها مشکوک میشود. “هایاسمیت” این داستان را از یک زن بلوند الهام گرفته است که در هنگام کار به عنوان یک فروشنده فصلی در سال 1948 یعنی در هنگام نوشتن این رمان با او آشنا شده است. به همین دلیل خاستگاه این فیلم ریشه در فرهنگ کریسمس دارد. “کارول” به طرز عجیبی دوستداشتنی است و در فصلی که عشق حرف اول را میزند، مخاطب را غرق در احساس مبهم عشق میکند. اما این عشق برای “کارول” (“بلانشت”) و “ترز” (Therese) (“مارا”) عواقب بدی دارد و منجر به پنهانکاری میشود.
6. “رشته خیال” (PHANTOM THREAD) – 2017

فیلم “رشته خیال” لقب «بهترین فیلم ضد کریسمسی» را به خود اختصاص داده است. با این وجود هنوز هم جزء بهترین فیلمهای مخصوص کریسمس است. زیرا “پل توماس اندرسن” (Paul Thomas Anderson) و “دنیل دی-لوئیس” (Daniel Day-Lewis) بار دیگر با هم همقسم میشوند تا ما را به تماشای یک درام خوش ساخت درباره یک ضد قهرمان با بازی “دی-لوئیس” مهمان کنند. اگر شما فیلم “خون به پا خواهد شد” (There Will Be Blood) (2007) را پسندیدهاید، قطعاً این فیلم را نیز میپسندید. در این فیلم “دی-لوئیس” در نقش “رینولدز ووداک” (Reynolds Woodcock) خیاط مشهور به نقشآفرینی میپردازد. “ووداک” یکی از چهرههای صحنه مد رده بالا در دهه 1950 در لندن است. خواهرش “سیریل” (Cyril) (با بازی “لسلی منویل” (Lesley Manville)) مطمئن است که سبک زندگی او به دقت سازماندهی شده است. اما ناگهان پای “آلما” (Alma) (با بازی “ویکی کریپس” (Vicky Krieps)) به ماجرا باز میشود و همه چیز را به هم میریزد.
“آلما” چیزی بیش از یک منبع الهام برای طرحهای ستارههای سینمایی رینولدز است، اما به سرعت از خواستههای فراوان خود پا پس میکشد. دنیای این فیلم بسیار فراتر از شادیهای ساده فیلمهای کلاسیکی مانند فیلم “جیرینگ جیرینگ ادامهدار” (Jingle All the Way) (به کارگردانی “برایان لوانت” (Brian Levant)، 1996) است. در واقع فیلم “رشته خیال” سلامی ملالآور و ستمگرانه به درگیریهای سال گذشته است. شاهکار “اندرسن” و بازی او با دوربین در این فیلم نه تنها بیمارگونه به نظر نمیآید، بلکه آن را به نمونهای خیرهکننده از فیلمسازی پیشرفته تبدیل کرده است. این فیلم در روز کریسمس با هدف مهمان کردن تماشاچیان به دیدن لباسهای زیبا، غذاهای رنگارنگ و جشنهای سال نو منتشر شد. این درام دورهای بیشتر بازتابی از تلخی زمستان و پیری است که با لباسهای پرزرق و برق و خیرهکننده خود را مهیای جشن کریسمس کرده است.
همچنین بخوانید: به مناسبت آغاز سال نو میلادی: معرفی 20 فیلم زیبا درباره کریسمس
5. “چشمان کاملاً بسته” (EYES WIDE SHUT) – 1999

فیلم “چشمان کاملاً بسته” یکی دیگر از داستانهای تاریک و زمستانی است که به جنبههای تاریک روحی و روانی ضد قهرمانان میپردازد. در این تریلر غیرمعمول گره خورده با عشق شهوانی ساخته “استنلی کوبریک” (Stanley Kubrick)، “تام کروز” (Stanley Kubrick) در نقش “دکتر بیل هارفورد” (Dr. Bill Harford) به ایفای نقش میپردازد. رابطه آشفته او با همسرش “آلیس” (Alice) با بازی “نیکول کیدمن” (Nicole Kidman) باعث میشود که او نسبت به داشتن رابطه عاشقانه وسواس پیدا کند. این وسواس “بیل” را درگیر وضعیت پیچیده و بغرنجی میکند، زیرا او درگیر فرقههای جنسی و مردان خطرناک میشود. هر چند داستان این فیلم از الگوی معمولی فیلمهای کریسمسی تبعیت نمیکند، اما کل ماجرای فیلم با صحنهای از جشن کریسمس با حضور “بیل” و “آلیس” آغاز میشود.
این فیلم براساس رمان “داستان رویایی” (Traumnovelle) نوشته “آرتور شنیتسلر” (Arthur Schnitzler) در سال 1926 ساخته شده است -. اما داستان فیلم “چشمان کاملاً بسته” به شکلی اتفاقی در کریسمس اتفاق نمیافتد. نورهای خیرهکننده و مضامین افراطی این فیلم، در اصل نقدی بر فرهنگ مادیگرای غربی است. اما چه زمانی طمع مصرفگرایی بیشتر از زمان کریسمس خود را نشان میدهد؟ این فیلم که آخرین فیلم “کوبریک” قبل از مرگ است، پرتنش و سینمایی است و از روح و روان “بیل” به عنوان آیینهای برای به تصویر کشیدن عملکرد فاسد جامعه مدرن استفاده میکند. هر چند اتمسفر فیلم در فضای پر زرق و برق چراغهای کریسمس پیچیده شده و با یک فیلمبرداری زیبا مزین شده است، اما این تنها ظاهرسازی است. رزق و برق کریسمس صرفاً نقابی (که بیارتباط با مضمون فیلم “ماسکهای ونیزی” (Venetian masks) نیست) است بر زیادهخواهیهای طبقه بالای جامعه نیویورک که درگیر کشمکش با افراط و سرکوب ناسالم هستند.
4. “اماکن تجاری” (TRADING PLACES) – 1983

زمستان سخت فیلادلفیا باعث میشود که یادگیری درسهای “لوئیس وینتورپ سوم” (Louis Winthorpe III) در فیلم اماکن تجاری، برای او بسیار سختتر شود؛ زیرا او در نهایت تنگدستی سر از خیابانهای سرد درمیآورد. در این فیلم “لوئیس” با بازی “دن آیکروید” (Dan Aykroyd) مدیرعامل متکبر یک شرکت کارگزاری است که سبک زندگی طبقه بالایش با “بیل ری والنتاین” (Billy Ray Valentine) (با بازی “ادی مورفی” (Eddie Murphy)) کلاهبردار خیابانی عوض شده است. این تغییر در واقع آزمایشی است که صاحبان موسسه Duke & Duke Commodity Brokers برپا کردهاند و قصد دارند تاثیر طبیعت در مقابل پرورش را بر روی انسانها مورد ارزیابی قرار دهند. این دو مرد چگونه میتوانند در محیطهای جدید خود زنده بمانند و رشد کنند؟ آیا “لوئیس” میتواند سپری شدن کریسمس در فقر را تحمل کند؟ آیا “بیلی” از پس انتظارات اجتماعی و فشارهای تاجر بودن برمیآید؟
این کمدی کلاسیک دهه 80 “جان لندیس” (John Landis) پر از اتفاقات خندهدار و تمثیلهای اجتماعی است. “لوئیس” در طول جشن کریسمس شرکت، مواد مخدر را توی میز “بیلی” جاسازی میکند تا برای او پاپوش درست کند؛ اما در نهایت با یک لباس گلآلود بابا نوئل بر تن و اسلحهای بر سر مواجه میشود. قطعاً دیدن صحنهای که در آن زندگی یک مرد به خاطر شرطبندی یک دلاری در کریسمس درهم بشکند زیاد خوشایند نیست. اما از آنجایی که تعطیلات کریسمس به امور خیریه و فعالیتهای اجتماعی معروف است، زمان مناسبی برای آزمایش سبک زندگی حریصانه “لوئیس” (و کارفرمایان او) است.
3. “اسپنسر” (SPENCER) – 2021

فیلم “اسپنسر” نیز از قابلیت فوقالعاده فیلمهای 16 میلیمتری برای دستیابی به یک ظاهر پیشگامانه و احساسی استفاده میکند. اما پشت این آتشهای گرم و سفرههای مجلل، داستان غمانگیز زنی جریان دارد که حتی نزدیکانش نیز از او دوری میکنند. بسیاری معتقدند که این فیلم اشاره به توطئههای مرگ غمانگیز “پرنسس دایانا” (Princess Diana) دارد که “پابلو لارائین” (Pablo Larraín) سعی کرده در این داستان تاریخی به آن اشاره کند. “دایانا” وقتی دیر به یک مهمانی شام سلطنتی میرسد، با این تصور که این یکی از آخرین کریسمسهای “دایانا” است، میپرسد: «فکر میکنی، آیا آنها من را خواهند کشت؟». “دایانا” با بازی درخشان “کریستن استوارت” (Kristen Stewart) در همان کریسمس 1991 در کاخ مجلل “ساندرینگهام” (Sandringham) در “نورفولک” (Norfolk) میماند و کل فیلم در آن حال و هوا میگذرد. در واقع کل این مصیبت برای راضی نگهداشتن خبرنگارانی است که با عکس گرفتن از سفرهها و لباسهای منتخب، به دنبال خوراک خبری هستند.
“دایانا” حتی آزادی این را ندارد که پردههای اتاق خود را کنار بزند. تمام زندگی او با دقت تحت کنترل و نظارت است. به علاوه اختقان تعطیلات زمانی سخت برای کسانی است که با اختلال خوردن دست و پنجه نرم میکنند؛ اختلالی که “دایانا” آشکارا در مقابل مطبوعات و رسانهها به آن اعتراف میکند. علیرغم اینکه میلیونها نفر “دایانا” را به خاطر مهربانی و انسانیتش دوست داشتند، اما اعضای خانواده سلطنتی هیچ علاقهای به او نداشتند؛ واقعیتی که فیلم “اسپنسر” به روشنی به آن میپردازد. کل داستان فیلم در دسامبر 1991 میگذرد و بخشی از زندگی شاهزاده خانم محبوبی را در زمانی به تصویر میکشد که انتظار بیشترین بخشش را از خانواده خود دارد. اما خانواده او هیچ کاری انجام نمیدهند، جز اینکه زندگی “دایانای” اسیر را بیش از پیش متلاشی کنند. این فیلم را حتما تماشا کنید. چون هم یکی از بهترین فیلمهای مخصوص کریسمس است و هم داستانی درباره “دایانا”.
2. “شوالیه سبز” (THE GREEN KNIGHT) – 2021

فیلم “شوالیه سبز” چرخشی غیرمعمولی در افسانههای آرتور محسوب میشود که افسانههای (شهر) “کاملوت” (Camelot) را با قابلیت تجربی فیلمهای A24 پیوند میدهد. در این فیلم “دو پتل” (Dev Patel) در نقش “گاواین” (Gawain) – برادرزاده شاه “آرتور” – در قالب فانتزی قرون وسطایی “لوری” (Lowery) بازی میکند؛ بازی که به شدت مورد تحسین منتقدان قرار گرفته است. داستان این فیلم از یک صبح کریسمس شروع میشود، یعنی جایی که “گاواین” با خماری در فاحشه خانهای از خواب بیدار میشود و با عجله پیش خانوادهاش در “کاملوت” برمیگردد. او در آنجا در یک میزگرد شرکت میکند و به چالش دوئل با “شوالیه سبز” تن میدهد. این موجود افسانهای درخت مانند به “گاواین” هشدار می دهد هر ضربهای به او بزند، بعد از یک سال به خودش بازمیگردد.
دوازده ماه میگذرد و دوباره کریسمس فرا میرسد، حالا “گاواین” باید راهی یک سفر طاقتفرسا و خستهکننده به “کلیسای سبز” (Green Chapel) شود و سرنوشت خود را دریافت کند. تزئینات برگ راج و قدیمی به این داستان مرموز و عجیب و غریب حال و هوای جشن میبخشند، چون همیشه به نظر میآید که صبح کریسمس است و به همین دلیل در شمار بهترین فیلمهای مخصوص کریسمس قرار میگیرد. دسامبر زمانی مناسب برای تماشای قصههای شبانه در مقابل آتش است، جایی که اسطورههای قدیمی و فولکلور جادوئی دوباره در مقابل چشمان ما جان میگیرند. فیلم “شوالیه سبز” نیز دقیقاً چنین حال و هوایی دارد، با این تفاوت که با جلوههای خوش رنگ و لعاب سینمایی مزین شده است. فیلم “شوالیه سبز” یادآور سرمای سالهای گذشته و سالهای پیش رو است و زمانی برای تامل در گردش روزگار به شمار میآید. در واقع این فیلم داستان تنهایی، اخلاق و یافتن عشق در مکانهای غیرمنتظره است
همچنین بخوانید: 7 فیلم کریسمسی شبیه فیلم ماجراهای کریسمس (The Christmas Chronicles) که باید تماشا کنید
1. “هری پاتر” (HARRY POTTER) – 2001-2011

هر چند مجموعه “هری پاتر” در تمام طول سال محبوب تماشاگرانش است و همواره دیده میشود. اما هیچ وقت برای دیدن “هری پاتر” بهتر از دوران کریسمس نیست. هر کدام از هشت فیلم اقتباس شده از مجموعه کتابهای نمادین “جی.کی.رولینگ” (J.K. Rowling) (1997-2007) ما را به دنیای جشنهای جادوگری میبرند. مدرسه جادوگری “هاگوارتز” (Hogwarts) از بالا تا پایین با تزئینات جادویی تعطیلات ملبس شده است. “هاگرید” (Hagrid) درختان غولپیکر کریسمس را از میان برفها میبرد و خانواده “ویزلی” (Weasley) شام سالانه کریسمس را برای همه اعضای خانواده، دوستان و آدمهای نخالهای که میشناسند، ترتیب میدهند. شاید این فیلم نشاندهنده نور گرمابخش قلعه در دل زمستان باشد … و یا شاید موضوع جالبی برای دوستی یا شکست دادن شر. به هر حال دنیای “هری پاتر” هر چه که باشد، یک فیلم مناسب برای تماشا به همراه سایر اعضای خانواده در دل کریسمس است.
ساحرهها و جادوگران مدرسه “هاگوارتز” همه چیز را قربانی شکست دادن “لرد ولدمورت” شرور (با بازی “رالف فاینز” (Ralph Fiennes)) میکنند. این فیلم یک داستان قهرمانی معمولی است و مملوء از ترولها، گرگینهها و چوبهای جادوگری است. به علاوه ساختار قدیمی و ژولیده دنیای جادوگری چیزی است که کاملاً با حال و هوای جشن سازگاری دارد. به همین دلیل “هری پاتر” برترین عضو خانواده بهترین فیلمهای مخصوص کریسمس است.
امیدواریم از مطالعه این مقاله لذت برده باشید. منتظر شنیدن نظراتتان هستیم!
دیدگاهها