انیمههایی با پایان خوش که نتوانستند رضایت مخاطب را جلب کنند
همه پایان خوش را دوست دارند، اما گاهی اوقات چنین پایانی سؤالات زیادی را در ذهنمان به جا میگذارد. برای مثال، چنین پایانی ممکن است باعث شود محتوای زیادی را به زور در یک قسمت جا دهند. حتی ممکن است در دقیقه آخر چنین کاری کنند تا مخاطب فصل دوم را هم تماشا کند. اگر سه قسمت اول یک انیمه نشان دهد که ارزش دیدن دارد، پایان آن هم نشاندهنده دیدنی بودن یا نبودن فصل تازه است. از اینجا متوجه میشوید باید شاهد یک انیمه خوب باشید، یا بد، یا ضعیف. در اینجا انیمههایی با پایان خوش که نتوانستند رضایت مخاطب را جلب کنند به شما معرفی میکنیم. با پروشات همراه باشید.
10. “شهری که تنها من در آن گمشدهام” (Erased – 2016)

استودیوها ممکن است داستانی بسازند که با اتفاقات مانگا یکی نباشد. “شهری که تنها من در آن گمشدهام” نمونه آن است. چون بیشتر به گذشته تمرکز دارد. چون ساتورو به گذشته میرود تا خیلی چیزها را عوض کند و با زمان حال چندان کاری ندارد. در حالی که میتوانست به او کمک کند حافظهاش را به دست بیاورد و عدالت را برای یاشیرو اجرا کند. بنابراین این انیمه به جای این که فصل یک را طوری به پایان برساند که واقعیت یوشیرو را نشان دهد، یک پایان عجلهای را به تصویر کشید.
همچنین بخوانید: بهترین انیمه ها درباره هنر و موسیقی که باید تماشا کنید و لذت ببرید
9. “شارلوت” (Charlotte – 2015)

ریتم “شارلوت” گیج کننده بود. چون نیمه اول انیمه طنز بود. بعد ناگهان یکی از خواهران دوست داشتنی کشته شدند و تغییر ژانر اساسی داشتیم. شخصیت اصلی، یو، کل قسمت آخر ماجراجویی میکند تا قدرتهای مختلف به دست بیاورد. جستجو برای کسب قدرت یا از دست داده حافظه میتوانست ماجرای یک فصل کامل باشد. اما در اینجا خلاصه شد. بنابراین با این که “شارلوت” یکی از انیمههایی با پایان خوش بود اما نتوانست راضیت بیننده را جلب کند.
8. “آنساتسو کیوشیتسو” (Assassination Classroom – 2013-2016)

بعد از مرگ کورو-سنسی تماشاگران متوجه میشوند که همه دانش آموزان به خاطر همکاری نداشتن با کورو زندگی خوبی خواهند داشت. ناگیسا به لطف کورو رشد میکند و به رهبر گروه دانشآموزان یاغی تبدیل میشود. کورو به آنها وقت داد، به نیازها و خواستههایشان احترام گذاشت و راهنماییشان کرد تا به آدمهای بهتری تبدیل شوند. با این وجود به خاطر مرگ کورو پایان خوش انیمه بیمعناست.
7. “مگی: ماجراجویی سنباد” (Magi: Adventure Of Sinbad – 2016)

قسمت سیزدهم “مگی” بیشتر شبیه خلاصه یک فصل بیست و شش قسمتی است تا قسمت پایانی یک انیمه. در قسمت دوازده مشکلات شخصیتها به نمایش درمیآید و در قسمت سیزده به خوبی و خوشی حل میشوند. سنباد و همراهانش در سفرهای خود کارهای مختلف انجام میدهند که موضوع اصلی انیمه را تشکیل میدهد. آنها موجودات جالبی را به بزم خود دعوت میکنند و جشن میگیرند. اما خب بعد از آن داستان دیگری وجود ندارد.
6. “سورت آرت آنلاین” (Sword Art Online – 2012)

فصل اول این انیمه دو پایان شاد دارد، که دومی تأثیر کمتری به جا میگذارد. در قسمتی از این فصل آکیهیکو به قولش عمل میکند و تمام بازیکنهای زندانی را آزاد میکند. کیریتو و آسونا رابطه عاشقانه دارند و به هم قول میدهند تا در دنیای واقعی همدیگر را پیدا کنند. بعداً کیریتو متوجه میشود که آسونا و بازیکنهای دیگر در بازی جدیدی دوباره استفاده میشوند. در پایان فصل همه بازیکنها آزاد میشوند و این زوج در قسمت آخر پایان خوش دارند. بنابراین این انیمه هم یکی از انیمههایی با پایان خوش اما بیمعناست.
همچنین بخوانید: بهترین انیمههای ترسناک خونین که بیشتر درباره خون و خونریزی است
5. “میزبان باشگاه دبیرستان اوران” (Ouran High School Host Club – 2006)

در پایان فصل هاروهی و تاماکی به دبیرستان اوران برمیگردند و در رقص شرکت میکنند. هاروهی هم با هر کدام از رقصندهها میرقصد. با این که این رقصها نشان دهنده پایان خوش است، اما نمیدانیم بعد از آن چه میشود.
4. “خاطرات آینده” (Future Diary – 2011-2013)

گردش شخصیتها بین جهانها و خطهای زمانی این انیمه را گیجکننده میکند. شیفتگی یونو به دوست پسرش او را به یک ایزدبانوی قاتل تبدیل میکند. حتی سه بار نزدیک است جهان را نابود کند، اما دوست پسرش او را متوقف میکند. بنابراین این دو به یک بعد دیگر میروند تا بتوانند کنار هم بمانند. با این وجود به خاطر مرگ و رنجی که برای دیگران ایجاد کردهاند لایق چنین آرامشی نیستند.
3. “فروتس بسکت” (Fruits Basket – 2001)

گرچه توهرو هرکسی را که میدید خوشحال میکرد، اما نتوانست بر خانواده سوهما تأثیر خوبی بگذارد. در آخر فصل که توهرو به دیدن آکیتو میرود، میگوید که همهشان حق زندگی آزاد دارند، در حالی که خانواده سوهما چنین چیزی را نادیده گرفتهاند. خوشبختانه نسخه بازسازی آن پایان بهتری دارد.
2. “سوکیمیچی: فانتزی مهتاب” (Tsukimichi -Moonlit Fantasy – 2021)

قسمت دوازده این انیمه بدشانسیهای ماکوتو و همراهش را نشان داد. ماکوتو و شیکی به مدرسه میروند، در حالی که بقیه مراقب شهر پنهانشان هستند. با این حال ماکوتو توسط ایزدبانو ربوده شده و به جنگ بین انسانها و اهریمنها میرود. او در جنگ زیاد فعال نیست، با این حال وقتی مورد حمله قرار میگیرد رفتارش را عوض میکند. در پایان انیمه به حالت اولیهاش برمی گردد. در حالی که اصلاً دلیلی ندارد.
همچنین بخوانید: بهترین انیمهها درباره فستیوال مدرسه که باید تماشا کنید و لذت ببرید
1. “قهرمان محتاط: قهرمانی شکست ناپذیر اما محتاط” (Cautious Hero: The Hero Is Overpowered But Overly Cautious – 2019)

یک انیمه کمدی درباره تمرینهای سیا که در این زمینه زیادهروی میکند و هیولای هفته را هم میکشد. با این وجود او در نبرد علیه ارباب شیطان میمیرد. اما بعداً درمان میشود و متوجه میشویم او دوباره زنده شده و این اتفاق قبلاً هم رخ داده. بنابراین وقتی در پایان انیمه دوباره همه چیز به حالت اول برمیگردد حس میکنیم کل داستان بیمعنا بود. این انیمه هم یکی از انیمههایی با پایان خوش است که چندان دیدنی نیست.
امیدواریم از مطالعه این مقاله لذت برده باشید. منتظر شنیدن نظراتتان هستیم!
دیدگاهها (8)
اسفند 5, 1400
بانی گرل سنپای و توکیو غول جاشون خیلی خالیه
پاسخ
آبان 24, 1400
من از پایان earased راضی بودم
ولی ماگی احساس میکنم پایانش یه جوری خیلی باز بود حداقل یه فصل دیگه براش میساختن حیف بود
پاسخ
آبان 15, 1400
عالی 👌👌
پاسخ
آبان 15, 1400
عالی👌👌
پاسخ
آبان 15, 1400
توکیو غول جاش خالیه البته کلا بعد فصل ۲ چرت شد حتی پایانشم خیلی هول هوکی بود
پاسخ
آبان 15, 1400
خداییش پایان انیمه قهرمان محتاط خوب بود. شاد بود ولی لازم بود شاد باشه. اصلا اگه شاد نبود که آدم از غم و غصه دق میکرد. من خودم با هیچ انیمه ای گریه نمیکنم، اما این واقعا اخراش دیگه خیلی تلخ بود. تغیر فازش روی اعصاب بود ولی خوب بود. کسی که دیده باشه این انیمه رو میفهمه چی میگم.
پاسخ
آبان 15, 1400
ריהוט גן
پاسخ
آبان 15, 1400
اینا حروف عبریه،برا چی هست؟؟؟
از اسرائیل داریم هک میشیم😂😂
پاسخ