نحوه درخواست کار در خارج از کشور
اگر رؤیای این را دارید که به خارج از کشور سفر کنید و زندگی تازهای را آغاز کنید، داشتن شغل در خارج از کشور میتواند انتخاب درستی برای شما باشد. اگرچه درخواست کار مراحل مختلفی دارد اما دیگر همانند گذشته دشوار نیست. امروزه با کمک تکنولوژی درخواست کار راحتتر از گذشته است. باید پیش از درخواست کار خوب تحقیق نموده و تمام مراحل را انجام دهید.
بخش اول: فرصتهای تحقیقاتی
- در کشورهایی که دوست دارید کار کنید تحقیق کنید. باید درباره آن کشور خوب تحقیق نموده و قوانین و شرایط لازم را خوب بررسی کنید. باید خود را با فرهنگ و شرایط زندگی آن کشور وفق دهید. در درجه اول باید هزینه زندگی در آن منطقه را بدانید تا مطمئن شوید که شغل موردنظر کفاف زندگی را میدهد. همچنین درباره اطلاعات امنیتی، امکانات بهداشتی و رفتوآمد، نیز اطلاعاتی کسب کنید.
- برای کسب اطلاعات به کنسولگری کشور موردنظر یا وبسایت آن مراجعه کنید.
- به سایتهای اشتغالی که توسط مهاجرین کشور موردنظر اداره میشوند، مراجعه کنید. وبلاگها نیز میتوانند نحوه زندگی و کار مهاجرین در یک کشور را به ما نشان دهند.
نحوه درخواست کار در خارج از کشور: بررسی راه های یافتن شغل
- راههای یافتن شغل در خارج از کشور را بررسی کنید. برای یافتن شغل در خارج از کشور راههای مختلفی وجود دارد که برای افراد مختلف مناسب هستند. میتوانید مشاغل کوتاهمدت یا بلندمدت بیابید. چه کشور موردنظر خود را انتخاب کرده باشید چه نکرده باشید، باید برای یافتن شغل جستجو کنید.
- وزارت امور خارجه آمریکا میتواند به افرادی که میخواهند در خارج از کشور کار کنند کمک میکند.
نحوه درخواست کار در خارج از کشور: کارهای دولتی در خارج از کشور
- به دنبال کارهای دولتی کشور خود در خارج از کشور باشید. هر کشور در کشورهای مختلف دارای کنسول گری و وزارتهای مختلف است. این سازمانها به مشاغل و تخصصهای مختلفی نیاز دارند. میتوانید در میان مشاغل این سازمانها جستجو کنید.
نحوه درخواست کار در خارج از کشور: تدریس زبان - زبان تدریس کنید. بسته به کشوری که به آن سفر میکنید و تعداد زبانهایی که به آن تسلط دارید، میتوانید این شغل را مدنظر قرار دهید. اگر زبان بومی شما در کشور دیگر تدریس و آموزش داده شود میتوانید آن را تدریس کنید.
نحوه درخواست کار در خارج از کشور: فعالیت در کشورهایی که شعبه خارجی دارند - در شرکتی مشغول به کار شوید که در کشورهای خارجی شعبه دارد. بسیاری از شرکتهای بینالمللی دارای شعبات خارجی هستند. کار در این شرکتها به شما این امکان را میدهد که در کشورهای دیگر مشغول به کار شوید.
- گاهی اوقات کار در شرکتهای داخلی میتواند احتمال کار در شرکتهای خارجی را فراهم کند.
- درخواست کار در شرکت داخلی میتواند از درخواست کار از شرکتهای خارجی راحتتر باشد.
نحوه درخواست کار در خارج از کشور: فرصت های شغلی بین المللی
- در سایتهای کاریابی به دنبال فرصتهای شغلی بینالمللی باشید. علاوه بر جستجوی شرکتهای مختلف باید سایتهای مختلف کاریابی را جستجو کنید. بسیاری از سازمانهای بینالمللی در سایتهای استخدامی بینالمللی آگهی استخدام ارائه میکنند. در سایتهای مختلف جستجو کنید.
- سایتهای کاریابی و استخدامی درباره کار و زندگی در کشورهای خارجی اطلاعات مفیدی را ارائه میدهند.
- میتوانید با شرکت داخلی تماس گرفته و یا حضوراً دیدار داشته و دراینباره اطلاعات بیشتری کسب کنید.
بخش دوم: آمادهسازی برای درخواست
- برای دریافت مجوز کار یا ویزای کار اقدام کنید. بسیاری از مشاغل خارجی بدون وجود مجوز یا ویزای کار امکانپذیر نیستند. پیش از درخواست کار باید شرایط لازم را ایجاد نموده و مطمئن شوید که برای دریافت مجوز یا ویزای کار واجد شرایط هستید.
- پیش از اقدام برای دریافت ویزا از داشتن پاسپورت اطمینان حاصل کنید.
- همچنین میتوانید بهصورت آنلاین شرایط دریافت ویزا را جستجو کنید.
نحوه درخواست کار در خارج از کشور: استفاده از ارتباطات
- از ارتباطات خود استفاده کنید. یافتن شغل در خارج از کشور میتواند کار سختی باشد. شما نهتنها باید نشان دهید که برای آن شغل فرد مناسبی هستید بلکه باید نشان دهید که نسبت به افراد بومی که برای وفق دادن خود به محیط به زمان کمتری نیاز دارند، تواناییهای بیشتری دارید. به دلیل این مشکلات انطباقپذیری با کار در یک فرهنگ متفاوت، باید تا حد امکان از ارتباطات خود استفاده کنید.
- میتوانید از انجمن فارغالتحصیلان دانشگاه خود کمک بگیرید و با افراد فعال در زمینه خود ارتباط برقرار کنید.
- میتوانید از افرادی کمک بگیرید که برای کار به خارج از کشور سفر کردهاند و در این زمینه موفق بودهاند.
نحوه درخواست کار در خارج از کشور: زبان موردنیاز
- زبان موردنیاز را بررسی کنید. بر اساس شغل موردنظر زبان موردنیاز میتواند متفاوت باشد. برای مثال اگر در شعبه خارجی شرکت خود کار کنید باید به زبان بومی آن کشور تسلط داشته باشید.
- پیش از درخواست کار اطمینان حاصل کنید که شرایط را دارا هستید.
- حتی اگر به زبان بومی آن کشور مسلط نیستید، باید برخی از عبارات و جملات روزمره را بدانید.
- اگر تسلط به زبان بومی جز شرایط نیست، در فرم درخواست ذکر کنید که به یادگیری زبان بومی علاقهمند بوده و پس از رسیدن به آن کشور در کلاس زبان ثبتنام خواهید کرد.
بخش سوم: درخواست پست کاری
- ترتیب رزومه را رعایت کنید. پس از آماده شدن برای درخواست کار باید به همان شکلی که در کشور خود رزومهتان را آماده میکنید، رزومه را مرتب کنید. باید اطمینان حاصل کنید که رزومهتان به ترتیب مرتب شده و بهروز است. در هنگام ارسال رزومه به خارج از کشور باید شرایط یک رزومه خوب از دید آنها را رعایت کنید.
- باید وضعیت تأهل و تعداد فرزندان خود را مشخص کنید. باید شرایط رزومه آن کشور را بدانید.
- یک رزومه بینالمللی باید مهارتهای بینا- فرهنگی را داشته و نشان دهد که شخصیت شما با نیازمندهای آن شرکت تطابق دارد.
- در اروپا رزومه را curriculum vitae یا CV مینامند.
نحوه درخواست کار در خارج از کشور: تاکید بر مهارت ها
- بر مهارتهای خود تأکید کنید و با فرهنگ کشور مقصد سازگار شوید. درخواست شغل برای پستهای خارجی همانند درخواست شغل در کشور خودتان است. در این شرایط به مهارتهای فرد که در آن شغل موردنیاز است توجه میشود. اگر نمیدانید کدام کشور را باید انتخاب کنید خوب تحقیق کرده و ببینید کدام کشور به مهارتهای شما نیاز دارد.
- در زمان نوشتن رزومه خود فرهنگ کشور مقصد را در نظر بگیرید و تلاش کنید تا با آن سازگار شوید.
- محیط کاری در کشورهای مختلف متفاوت است، به همین دلیل درک محیط کاری کشورهای متفاوت اهمیت بسزایی دارد.
- اگر آگهی استخدام به زبان خاصی باشد باید رزومه خود را به همان زبان ترجمه نموده و بفرستید.
نحوه درخواست کار در خارج از کشور: آماده شدن برای مصاحبه
- خود را برای مصاحبه آماده کنید. در هنگام درخواست کار در یک کشور خارجی حداقل اولین مصاحبه بهصورت تلفنی یا از طریق اسکایپ انجام میشود. اگر چنین بود باید خود را برای مصاحبه حضوری آماده کنید. لباس مناسبی پوشیده و درست بایستید تا صدایتان رسا و محکم باشد.
نحوه درخواست کار در خارج از کشور: مصلحبه موفق - مصاحبه را بهخوبی انجام دهید. اگر در کشور مقصد مصاحبه را انجام میدهید درباره شرایط و انتظارات آنها خوب تحقیق کنید. برای مثال، اگر در ژاپن مصاحبه دارید باید با ورود به اتاق تعظیم کنید، اما در کشورهای دیگر این کار را انجام نمیدهید. در چین افراد با دیدن هم دست نمیدهند، اما اگر یک فرد این کار را انجام داد شما هم با او دست بدهید.
- اگر در یک کشور بینالمللی بزرگ فعالیت کنید مطمئناً افراد مختلف از کشورهای مختلف در آنجا کار میکنند بنابراین به رفتارهای آنها توجه کنید.
- اگر انتظارات یک مصاحبه را نمیدانید بهتر است با بخش منابع انسانی ارتباط برقرار کنید.
دیدگاهها (3)
آبان 20, 1401
درود همسرم پایه یک داره چطور میتونه رزومه خودشو برا کشورهای اروپایی بفرسته، کشور آلمان
پاسخ
خرداد 30, 1398
با سلام وخسته نباشید بنده لیسانس بهداشت حرفه ای دارم با 6سال سابقه کار مرتبط وهمچنین خانمم ورزشکار وعضو تیم ملی میباشد در خواست کار در خارج از ایران دارم ایا امکانش هست
پاسخ
اردیبهشت 20, 1400
رفتین یا هنوز ایرانین؟؟ مقصد کدوم کشوره
پاسخ