بهترین کشورهای جهان برای زندگی کدام اند؟
یکی از واژههایی که این روزها در ایران زیاد جستجو میشود واژه “مهاجرت” است، متاسفانه شرایط بد اقتصادی و اجتماعی باعث شده که اکثریت مردم حداقل برای لحظاتی به فکر خروج از ایران بیفتند و شانس خود را با جستجوی واژه “مهاجرت” آزمایش کنند. البته این روزها با توجه به آزاد شدن نرخ ارز مسافرتی، تهیه بلیط برای خروج از کشور هم کار چندان راحتی نیست و باید چند میلیون تومان فقط برای بلیط کنار بگذارید!! از تمام اینها که بگذریم یکی از مهمترین کارها برای خروج از کشور انتخاب کشور مقصد است. مطمئنا هرکسی که قصد مهاجرت دارد دوست دارد به یکی از بهترین کشورها سفر کند.
براساس تحقیقات انجام شده در انستیتو لگاتوم در سال 2018 بهترین کشور جهان برای زندگی کشور نروژ است. پس از آن کشورهای نیوزلند، فنلاند، سوئیس، سوئد، هلند و دانمارک در صدر قرار دارند. در اینجا می خواهیم ده کشور برتر جهان برای زندگی و دلیل انتخاب آن ها را به شما معرفی کنیم. پس با پروشات همراه باشید.
10. بریتانیا

بریتانیا در شمال غرب اروپا از چهار کشور ایرلند، اسکاتلند، ولز و انگلستان تشکیل می شود. بریتانیا به دلیل سیستم قوی بهداشت و زیرساخت های آموزشی در این رتبه قرار دارد. متوسط امید به زندگی در این کشور 81.60 سال است. عدم وجود رشد اقتصادی و هزینه بالای املاک مانع از رشد این کشور از این جایگاه می شود.
مطالب پیشنهادی درباره بریتانیا:
راهنمای مهاجرت به بریتانیا، مرحله به مرحله
11 حقیقت درباره خانواده سلطنتی بریتانیا
9. استرالیا

استرالیا در حال حاضر در جایگاه نهم بهترین کشورهای جهان برای زندگی است. این کشور با حدود 20 میلیون جمعیت، قسمت اعظم جمعیت را در حومه ها جای داده است و به همین دلیل یکی از کم تراکم ترین کشورهای جهان است. سیستم قوی بهداشت و محیط تجاری رو به رشد دو عامل قرارگیری استرالیا در این جایگاه هستند. درآمد بالا و ثبات سیاسی نیز از دیگر عوامل برتری این کشور هستند.
مطالب پیشنهادی درباره استرالیا:
25 جاذبه گردشگری ملبورن (استرالیا)
نحوه دریافت ویزای سفر و کار در استرالیا
10 جاذبه طبیعی کشور استرالیا که نباید در مسافرت به این کشور از دست بدهید
استرالیا محبوبترین کشور برای میلیونرهاست
8. کانادا

تنها کشور آمریکای شمالی که در فهرست بهترین کشورهای جهان برای زندگی قرار گرفته است. محیط زیست مناسب و آزادی فردی باعث رشد این کشور شده است. در کانادا هم مانند استرالیا، میزان درآمد بالا بوده، ثبات سیاسی وجود داشته و کیفیت زندگی بالاست. میزان متوسط امید به زندگی در کانادا بالای 82 سال است.
مطالب پیشنهادی درباره کانادا:
راهنمای مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری
25 حقیقت جالب درباره کانادا که احتمالاً از آن خبر نداشتید
چگونه مقطع دکترا را در کشور کانادا تحصیل کنیم؟
کانادا: 5 دلیلی که نشان می دهد چرا شما باید از این کشور دیدن کنید
7. دانمارک

دانمارک یک کشور در شمال اروپاست که کیفیت زندگی در آنجا بسیار بالا می باشد. سیستم اجتماعی قوی و سیستم رفت و آمد عمومی دو عامل برتری این کشور است. همچنین دانمارک اغلب جز شادترین کشورهای جهان است.
مطالب پیشنهادی درباره دانمارک:
6. هلند

هلند یک کشور کوچک در غرب اروپاست که با داشتن بیش از 16.5 میلیون جمعیت یکی از متراکم ترین کشورهای جهان می باشد. شهروندان این کشور از دولت سالم و عاری از فساد این کشور لذت می برند. سیستم خدمات اجتماعی شامل بهداشت و آموزش، از دلایل موفقیت این کشور هستند.
مطالب پیشنهادی درباره هلند:
اگر به آمستردام هلند رفتید حتماً این کارها را انجام دهید!
راهنمای متفاوت سفر به آمستردام: از هزینه سفر تا زیر پوست شهر
5. سوئد

سوئد همسایه شمالی دانمارک است که از جمله بهترین و رضایت بخش ترین کشورهای جهان برای زندگی می باشد. در حقیقت، سوئد براساس شاخص رفاه لگاتوم به مدت سه سال در سال های 2010، 2011 و 2012 به عنوان کشور برتر انتخاب شد. این کشور با وجود نزول به جایگاه پنجم هنوز هم بهترین کیفیت زندگی را ارائه داده و بهترین خدمات بهداشتی و آموزشی را در اختیار شهروندان قرار می دهد.
4. سوئیس

سوئیس یک کشور کوچک کوهستانی و زیباست که در فهرست بهترین کشورهای جهان برای زندگی هم قرار دارد. اقتصاد مترقی آن باعث شده که شهروندان این کشور بالاترین میزان درآمد سرانه را داشته باشند. علاوه بر این خدمات بهداشتی و آموزشی سوئیس هم بسیار عالی هستند.
3. فنلاند

فنلاند از نظر شاخص های مهم که به کیفیت زندگی مربوط می شوند، بالاترین امتیازها را دریافت می کند. زیرا بهداشت و آموزش آن از رشد بیشتری برخوردار بوده و دولت و آزادی فردی در آن هم از کیفیت بالایی برخوردار است. اگرچه در سال های اخیر میزان درآمد سرانه در آن کاهش یافته، با این حال فنلاند هنوز یک کشور ثروتمند است. میزان آزادی نشریات در فنلاند بسیار بالا بوده و شکاف جنسیتی اندکی در آن دیده می شود.
مطالب پیشنهادی درباره فنلاند:
10 حقیقت جالب درباره کشور فنلاند
2. نیوزلند (نیوزیلند)

نیوزلند در نیمکره جنوبی قرار داشته و از یک جزیره شمالی و جنوبی تشکیل می شود. 4.8 میلیون تن جمعیت این کشور از کیفیت بالای آموزش، بهداشت، فرصت های اقتصادی، آزادی، دولت و غیره، لذت می برند. در سال های اخیر، ثروت نیوزلند و همچنین کیفیت زندگی در آن به تدریج افزایش یافته اند.
مطالب پیشنهادی درباره نیوزیلند:
معرفی مناطق زیبای نیوزیلند، یک کشور رویایی
1. نروژ

اگرچه کشور نروژ در چند سال اخیر بارها در جایگاه اول قرار داشت اما در فهرست های اخیر اغلب در جایگاه دوم دیده شد. نروژ به عنوان یکی از ثروتمندترین و فسادنیافته ترین کشورهای جهان،بالاترین کیفیت زندگی را ارائه می دهد. زیرساخت های قوی اجتماعی باعث شده که تمام ساختارهای اجتماعی این کشور، مانند بهداشت، آموزش، دولت و آزادی، کیفیت بسیار بالایی داشته باشند. نروژ همچنین به عنوان یکی از شادترین کشورهای جهان شناخته می شود.
مطالب پیشنهادی درباره نروژ:
چه چیزی باعث می شود که یک کشور مکان خوبی برای زندگی باشد؟
این تحقیق براساس شاخص رفاه لگاتوم هر کشور تهیه شده و عوامل دیگری مانند آب و هوا، سبک زندگی و جمعیت را در نظر نمی گیرد. لازم به ذکر است که بدانید این فهرست توسط تحقیقات لگاتوم از طبقه بندی های رشد اقتصادی، آزادی فردی، سلامت، آموزش، ثروت، کیفیت زندگی و سلامت شخصی، به دست آمده است. باید بدانید که طبق تعریف لگاتوم برای انتخاب یک کشور باید 148 کشور دیگر را مورد بررسی قرار داد، از جمله هنگ کنگ که منطقه ویژه اداری چین است.
این فهرست به انتخاب بهترین کشورهای جهان مربوط می شود. در هر فهرست بندی کمی سلیقه شخصی نیز به کار رفته است. یکی از فهرست های مشابه که توسط سازمان ملل ارائه شده است به توسعه انسانی توجه می کند، یعنی دسترسی شهروندان به آموزش، استانداردهای زندگی و طول عمر بالا. شاخص توسعه انسانی یا HDI “نوعی شاخص است که براساس توسعه انسانی در 188 کشور ایجاد شده و در گزارش سالانه توسعه انسانی توسط سازمان ملل متحد ارائه شد.”
نظر شما راجع به این مقاله چیست؟ شما دوست دارید در کدام کشور زندگی کنید؟
دیدگاهها