ثروتمندان چگونه دوستان خود را انتخاب می‌کنند؟

اگر با مشکلات مالی دست و پنجه نرم می کنید و یا از لحاظ مالی در شرایط خوبی به سر نمی برید، حواستان را جمع کنید و به اطراف خود دقت نمایید.

در بیشتر موارد حلقه دوستان صمیمی یک فرد شخصیت او را نشان می دهند. پس شاید زمان آن است که به دنبال دوستان جدیدی باشید!

تابحال این سوال را بیش از صد بار از مردم سراسر جهان پرسیدم و همیشه شنیدن این سوال آن ها را عصبانی و خشمگین می کند.

منظور من این نیست که چون دوستانتان پول زیادی ندارند با تمام آن ها قطع رابطه کنید. یا اینکه دوستان تان را براساس حساب بانکی شان انتخاب کنید.

بااین حال همانطور که انیشتین می گوید: آگاهی یک چیز مسری است.

اگر می خواهید پول بیشتری داشته باشید باید با افرادی وقت بگذرانید یا دوست شوید که پول بیشتری دارند.

برقراری ارتباط با افراد موفق تر از خودتان نه تنها فکر شما را باز تر می کند بلکه درآمدتان را نیز افزایش می دهد. درحقیقت ما شبیه به افرادی می شویم که با آن ها در ارتباط هستیم، به همین دلیل است که همیشه افراد برنده جذب افراد برنده می شوند. برای اکثریت افراد جامعه این یک حقیقت پذیرفته شده است، اما معمولا افراد ثروتمند به دلیل ارتباط با افراد هم سطح خود همیشه نیش و کنایه شنیده اند.

در حقیقت طرز فکر یک میلیونر از طرز فکر افراد متوسط جامعه متفاوت است، به همین دلیل ارتباط با این افراد به شما کمک می کند. جالب است بدانید که بیشتر افراد میلیونر بسیار متواضع هستند و خود را تافته جدا بافته نمی دانند. خیلی از آن ها فقط خود را میلیونرهایی می دانند که بلد نیستند چطور بیلیونر شوند.

بااین حال اگر یک فرد قدرت فکری لازم برای بیلیونر شدن را دارد چرا باید یک میلیونر باقی بماند؟ به همین دلیل است که میلیونرها تلاش می کنند تا به حلقه ثروتمندترین افراد جهان راه پیدا کنند.

بیشتر افراد فقط به این دلیل دوست دارند یک میلیونر را ملاقات کنند، که به دوستان شان بگویند یک میلیونر را از نزدیک دیده ام. اما میلیونرها به این خاطر دوست دارند با بیلیونرها ارتباط برقرار کنند که طرز فکر ان ها را یاد بگیرند. یک گروه فقط بازی را تماشا می کنند اما گروه دیگر وارد بازی می شوند. تنها سوال مهم این است: شما جز کدام گروه هستید؟

صادقانه از خود بپرسید: در حلقه افراد نزدیک به شما که با آن ها معاشرت و یا مشورت می کنید چند فرد ثروتمند وجود دارد؟ برای سال جدید این هدف جدید را انتخاب کنید: با افراد ثروتمندتر از خود دوبرابر قبل معاشرت نمایید. این کار شما را ثروتمند خواهد کرد.

درواقع رابطه بین دوستان ما و میزان ثروت ما به ما درست نشان داده نشده است.

بیشتر والدین هیچوقت درباره اهمیت برقراری ارتباط به فرزندان شان آموزش نداده اند. آن ها فقط امیدوار هستند که فرزندان شان بین بچه های دیگر محبوب بوده تا دوستان زیادی داشته باشد و از روزهای مدرسه لذت ببرد.

والدین ثروتمند روش دیگری دارند.البته که آن ها هم می خواهند فرزندان شان از اوقات خود لذت ببرند. اما آن ها این را هم می دانند که نحوه ارتباط و دوست یابی، حتی از همان روزهای اول مدرسه می تواند بین داشتن یک زندگی معمولی و یک زندگی با موفقیت نامحدود، تفاوت ایجاد کند. بنابراین درحالی که والدین معمولی آرزو می کنند فرزندان شان کاپیتان تیم فوتبال و یا محبوب ترین تشویق کننده مدرسه باشند، والدین ثروتمند در این فکر هستند که فرزندان شان روابط اجتماعی که برای آینده شان مفید باشد، ایجاد کنند.

شاید این نظریه درباره اهمیت ارتباط با افراد ثروتمند، تبعیض آمیز و یا برعلیه افراد متوسط جامعه، به نظر برسد. اما این طور نیست. شاید این که بگوییم تمام افراد جامعه صرف نظر از وضعیت مالی شان، از تمام زیبایی های زندگی لذت می برند جمله قشنگی باشد، اما درعین حال احمقانه و دروغ است. چه درست باشد چه غلط اما این افراد ثروتمند هستند که به همه چیز دسترسی دارند، و یکی از راه های اصلی ثروتمند شدن این است که بااین افراد معاشرت کرده و با طرز فکر آن ها آشنا شویم. این تجربه ذهن شما را باز می کند.

سخن آخر: هر فردی به افراد شبیه خود جذب می شود. افراد تحصیل کرده تمایل دارند با افراد تحصیل کرده معاشرت کنند. افراد ورزشکار از مصاحبت با ورزشکارها لذت می برند. افراد مذهبی ترجیح می دهند با افراد مذهبی ارتباط داشته باشند. و افراد ثروتمند هم دوست دارند با افراد ثروتمند رابطه برقرار کنند.

همانطور که ویل راجرز می گوید: ” انسان تنها از دو طریق یاد می گیرد: از طریق مطالعه و یا از طریق ارتباط با افراد باهوش تر از خودش.”

 

                               

دیدگاه‌ها (2)

بستن فرم

  1. علی

    اردیبهشت 11, 1398

    سلام برای 4میلیون هزینه شهریه دانشگام و مخارج روزمرم نیاز به کمک دارم لطفا کمکم کنید

    پاسخ

  2. جواد

    بهمن 21, 1396

    سپاس گزارم از مطالب مفید واموزندتون

    پاسخ